Thursday, November 17, 2011

Kisah Stewardess yang Terlampau..

saloma: kambing, ikan, pasta? pax: urmm.. ayam ada? saloma: libas tray laju2 kat kepala pax.

saloma: teh, kopi, hot choc? pax: cappucino ada? saloma: siram kepala pax dengan kopi.

saloma: sandwich ayam dengan salad.. atau sandwich mushroom dengan cheese? pax: nak sandwich ayam dengan cheese? saloma: hempuk kepala pax kat screen IFE.

saloma: bar service.. pax: ada beer? saloma: amstel light, heineken, bittburger? pax: carlsberg? saloma: baling kepala pax dengan botol cognac.

pax: boleh smoking? saloma: tak boleh pax: alah, boleh lah.. please?? saloma: bukak pintu, campak pax keluar from 40000ft. enjoy ur ciggies!

pax: anak saya nangis lah.. saya nak tido pun tak boleh.. saloma: so? pax: boleh tak kamu tengok2 sekejap? saloma: im not ur nanny. pax: please? saloma: bawak budak pergi belakang, letak kat toilet bowl dan flush. suck babeh, suck!

pax: tau tak kita kat mana sekarang? saloma: kamu boleh check kat IFE, flight track. pax: yeah saya tahu. tapi saya tanya kamu, tahu tak kita kat mana sekarang ni? saloma: dalam aircraft. baling remote control kat kepala pax.

pax: saya ada connecting flight kejap lagi.. pergi new york. tahu tak gate berapa? saloma: nanti sampai, refer ground staff. pax: tapi saya taknak buang masa. saya nak terus pergi.. saloma: bukak pintu, campak pax keluar. saya taknak buang masa kamu.

captain: tuan2 dan puan2. ini captain Z bercakap. sekarang kita di cruising altitude 37,000 ft.. pax: kamu tahu captain tipu? jam saya cakap tak sampai pun 37,000.. saloma: tengok je pax, mata tak berkedip. pax: nanti kamu cakap kat captain ye.. saloma: bukak pintu, campak pax keluar. sama tak altitude sekarang?

pax: ding! (call button) saloma: yes? pax: eh, takde pape. 1min.. pax: ding! saloma: yes? pax: takde pape. haha. dia ada bunyi dengan lampu. 1min.. pax: ding! saloma: boleh saya tolong? pax: kalau saya tekan ni saya panggil kamu eh? saloma: kamu ni 1st time naik kapal terbang eh?


(-_-') miahahahahaha...

No comments:

Post a Comment